Miksi äänestäisit minua? 

 

Osaamista

Työurallani olen tehnyt paljon kehitystehtäviä, erityisesti kiinteistöjen parissa. Kaavoitus, rakentaminen, lupaprosessit, tekniset asiat sekä julkiset kilpailutukset ovat tulleet tutuiksi viimeisten 15 vuoden aikana mm. Cityconilla ja Finavialla kaupallisena johtajana ja Stockmannin kiinteistöliiketoiminnan ja konseptikehityksen johtajana toimiessani. Kauppakamarin luottamustehtävissä olen lisäksi oppinut tuntemaan maakuntakaavoitusta, maanrakennuslakia ja pääkaupunkiseudun yhteisiä hankkeita. Liike-elämässä oppii tehokkuutta, tiimitaitoja ja ymmärrystä yritysten sekä työntekijöiden tarpeista ja ongelmista. Niin myös päätöksentekoa järkiperustein.

Elämänkokemusta

Pitkästä työurasta huolimatta matka ei ole ollut pelkkää nousukiitoa, vaan siihen on mahtunut monenlaisia vaiheita kuten perheen jäsenen vakava sairaus ja kuolema, lapsiperheen arki, ero, sinkkuus ja uusi perhe. Tiedän ja ymmärrän käytännössä, mitä työelämän ja muiden vastuiden yhteensovittaminen vaatii ja miten me kaikki joudumme ponnistelemaan eri elämänvaiheissa. 

Espoolainen sydän

Asuimme jo lapsuudessani Pohjois-Espoossa, mutta varsinaisesti sydämeni alkoi sykkiä Espoolle asuessani Otaniemessä 90-luvulla. Tuolloin ihastuin Tapiolan ja Mankkaan vehreisiin seutuihin, jonne päädyin myös asukkaaksi. Kuten monelle meistä espoolaisista, meri ja rannikko ovat minulle tärkeitä. Siksi päädyimme Haukilahteen, jossa olemme asuneet nyt jo useiden vuosien ajan. Lisäksi mm. Kaitaa, Matinkylä, Iivisniemi, Espoonlahti ja Kivenlahti ovat tulleet tutuiksi joko asukkaana tai töiden puolesta. Tunnenkin monipuolisesti Espoota jo vuosien ajalta ja seuraan jatkuvasti Espoon kehitystä.

Suositteluja

"Suosittelen tutustumaan Elena Stenholmiin ja hänen teemoihiinsa. Elena on fiksu, paneutuva ja empaattinen."

    -Paulina Ahokas, Tampere-talon toimitusjohtaja 9.6.2021

 

"Jos etsit osaavaa ja aikaansaavaa ehdokasta, suosittelen Elena Stenholmia! Elena on yksi älykkäimpiä ja mukavimpia ihmisiä, joita tiedän ja tulee toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Tutustuimme kansantaloustieteen opiskelijoina tasan 30 vuotta sitten ja sen jälkeen Elena on tehnyt vaikuttavan uran yritysmaailmassa Suomessa ja kansainvälisesti. Hänen työpanoksestaan ja kokemuksestaan olisi suurta hyötyä Espoolle."

     -Terhi Koulumies, Kansanedustaja (Kok.) 2.6.2021

Ota yhteyttä!

Mikäli nämä sivut puhuttelivat sinua ja haluat liittyä vaalitiimiini tai tukijakseni, tai keskustella väitöskirjasta tai muista ajankohtaisista aiheista, niin otathan yhteyttä! Se onnistuu helpoiten es@elenastenholm.fi tai alla olevalla lomakkeella.

 

Kaikenlainen apu on tervetullutta, kuten vaikkapa näiden sivujen jakaminen eteenpäin somessa:

 

Nimi  
Sähköposti  
Osoite  
Viesti